Μπορείτε να ολοκληρώσετε μια παραγγελία με τους εξής τρόπους:

Online

Προσθέστε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο «Καλάθι αγορών» και στη συνέχεια συμπληρώστε στη φόρμα παραγγελίας τα στοιχεία και τις προτιμήσεις σας.

Τηλεφωνικά

Καλέστε μας στο 2321307393 και πείτε μας τους κωδικούς και τα μεγέθη των προϊόντων που επιθυμείτε, τα στοιχεία αποστολής σας, καθώς και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε. Ωράριο λειτουργίας e-shop: Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-19:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Μέσω e-mail

Στείλτε μας e-mail στο sales@extanbebe.gr αναφέροντας τους κωδικούς και τα μεγέθη των προϊόντων, τα στοιχεία αποστολής και επικοινωνίας, αλλά και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε. Ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Με direct message/μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στείλτε μας προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ή το Instagram αναφέροντας τους κωδικούς και τα μεγέθη των προϊόντων, τα στοιχεία αποστολής και επικοινωνίας, αλλά και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε.

Με επίσκεψη στο φυσικό μας κατάστημα

Εάν βρίσκεστε κοντά στο φυσικό μας κατάστημα, θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φυσικά μπορείτε και να παραγγείλετε με κάποιον από τους παραπάνω τρόπους και να επιλέξετε τρόπο αποστολής: «Παραλαβή από το κατάστημα».

Διεύθυνση καταστήματος: Π. Κωστοπούλου 5-7, Σέρρες